Kuva Mayan Sea Garden Vacation Club
Kuva Mayan Sea Garden Vacation Club
Kuva Mayan Sea Garden Vacation Club
Kuva Mayan Sea Garden Vacation Club
Kuva Mayan Sea Garden Vacation Club
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.seagarden.com.mx

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Mayan Sea Garden Vacation Clubissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Lomailijoille, jotka haluavat kokea kauneuden Meksikon kauneimmista rannoista, Sea Garden on sinua varten! Nauti henkilökohtaisesta vierailusta tässä virkistävässä kappaleessa osa-aikaisen paratiisi. Fatastinen toiminta, ihastuttavat ruokailut, jännittävä viihde ja loputon rentoutuminen odottavat.

Tarjoaa täydellisen mahdollisuuden näytteillä 3 of Mayan Sea Garden lomaklubin kauneimmat lomakohteet: Acapulco, Mazatlan ja Nuevo Vallarta. Eksklusiivisella Diamante-vyöhykkeellä sijaitsevassa Mayan Sea Garden Acapulcossa on rantaklubi, puutarhat, 18-reikäinen golfkenttä, järviä, 12 tenniskenttää, kauppoja ja paljon muuta. Mayan Sea Garden Mazatlan tarjoaa rantanäkymät, aktiviteetteja ja helpon pääsyn kaikkiin nähtävyyksiin. Siellä on ravintoloita, kauppoja ja yöelämää Mazatlanissa, Tyynenmeren helmessä. Kauniilla Bandera-lahdella sijaitsevassa Mayan Sea Garden Nuevo Vallartassa on mukavuuksia paikan päällä, kuten uima-altaan puolella sijaitseva palvelu, ranta, ruokakaupat, 18-reikäinen golfkenttä, ravintola, elävää viihdettä ja autonvuokraus. Vain muutaman minuutin päässä on Puerto Vallarta, suosikki matkailukohde.

Ostamalla Mayan Sea Garden Vacation Clubin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Mayan Sea Garden lomaklubi ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Mayan Sea Garden Vacation Clubin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Mayan Sea Garden Vacation Clubilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Mayan Sea Garden Vacation Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Mayan Sea Garden Vacation Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Mayan Sea Garden Vacation Clubin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.