Kuva yrityksestä Marriotts Lakeshore Reserve, Yhdysvallat
Kuva yrityksestä Marriotts Lakeshore Reserve, Yhdysvallat
Kuva yrityksestä Marriotts Lakeshore Reserve, Yhdysvallat
Kuva yrityksestä Marriotts Lakeshore Reserve, Yhdysvallat
Kuva yrityksestä Marriotts Lakeshore Reserve, Yhdysvallat

Osoite: 11248 Lakeshore Reserve Drive, Orlando, Florida, FL 32837, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.marriottvacationclub.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Marriott's Lakeshore Reservessä, Yhdysvalloissa


Jos rakastat Orlandoa, Floridassa, mutta haluat tuntea olon pakenemaan väkijoukkoja, Matkailu ja vapaa-aika uskoo, että ihanteellinen osa-aikaisen odottaa sinua Marriott's Lakeshore Reserve. Tulet tuntemaan tämän keinon tuntumaa sen espanjalaiseen innoitettuun arkkitehtuuriin, joka kutsuu uima-altaan ja "aikuisen" ilmapiirin. Vaikka se ei ole kaukana maailman tunnetuista huvipuistoista, joille alue on kuuluisa, se on riittävän kaukana siitä, että lomakeskuksessa on oma tunnelma, ja se on kaikkein boutique-tyylinen kiinteistö koko Marriott-salkussa.

Tämä lomakeskus löytyy lakaistaan, viiden sadan eekkerin maisemoitu Grand Lakes omaisuutta, ja täältä voit tutkia kaikkea, mitä Florida on tarjota. Alueella on jokaiselle jotakin - olipa kyseessä muutamia golfkenttiä ystävien tai liikekumppaneiden kanssa, kylpyläpäivä ystävien kanssa tai koko perheen elinajan loma. Koe erinomaisia ​​välipaloja ja juomia Blossomin allasbaarissa ja grillissä - ihanteellinen laiska päivä altaan ääressä - tai matkustaa hieman kauempanakin laajan valikoiman ruokia. Ja lopussa kaiken, eläkkeelle ylellinen Townhouse tai huvila, josta löydät kaikki mukavuudet voit mahdollisesti vaatia. Jotta aikaosuudet, jotka voivat tehdä kaiken, valitse Marriott's Lakeshore Reserve.

Marriotts Lakeshore Reserve, USA:n tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus, DVD tai videonauhuri
Lomakeskus
Lastenhoitaja, baari / cocktailbaari, liikuntasali - Varustettu, pesulapalvelu, vartiointi, leikkikenttä, ravintola, sauna tai höyrysauna, Uima-allas ulkona, tennis, pyörätuoliystävällinen, poreallas Kylpylä ja poreallas, langaton internetyhteys
Lähellä olevat palvelut
Päivä Spa, Kalastus, Golf, Päivittäistavarakauppa / convenience store
Lentokenttä
Orlando / MCO 10 Miles / 16 KM
Tarkista sisään / ulos
Torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai

Marriotts Lakeshore Reserven aikaosuuden ostaminen USA:sta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marriotts Lakeshore Reserve, USA ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Marriotts Lakeshore Reserve, USA, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Marriotts Lakeshore Reservessä, Yhdysvalloissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marriotts Lakeshore Reserven kiinteistön myynnistä Yhdysvalloissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta yrityksissä myydä aikaosuuksia Marriotts Lakeshore Reserven kanssa Yhdysvalloissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Marriotts Lakeshore Reserven käyttäminen USA:ssa voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.