Kuva Marriotts Club Son Antem
Kuva Marriotts Club Son Antem
Kuva Marriotts Club Son Antem
Kuva Marriotts Club Son Antem
Kuva Marriotts Club Son Antem

Osoite: Ctra MA 19, Salida 20, 07620 Llucmajor, Baleaarit, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vacationclub.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Marriott's Club Son Antemissa


Jos osa-aikaisen olet etsimässä on keinona, joka tarjoaa todellisen paeta täynnä Välimeren ilmapiiri sitten Matkailu ja vapaa-aika esittelevät ylpeänä Marriott's Club Son Antemin Mallorcalla, Espanja. Tämän lomakeskuksen hiekkainen ympäristö kuljettaa sinut yksityiseen, 680 hehtaarin kokoiseen rantaparatiisiin, joka on täynnä luonnon kauneutta. Täällä voit tehdä niin paljon tai vähän kuin haluat - työskentele swingissäsi jollakin paikan päällä olevista kahdesta 2-reikäisestä golfkentästä, rentoudu yhdessä lomakeskuksen kolmesta uima-altaasta, kokoa lentopallo- tai koripallojoukkue. Hyödynnä paikan päällä olevia tuomioistuimia tai jopa erilaisia ​​kesän vesiurheilulajeja, jotka ovat lyhyen ajomatkan päässä. Vaihtoehtoisesti asiakkaat voivat tutustua Mallorcan rikkaaseen kulttuuriperintöön vierailemalla läheisissä museoissa tai vierailla jossakin monista paikallisista ravintoloista.

Löydät kaiken tarvitsemasi aikaosuuksista täältä; Täysin varustettu keittiö ja kodinhoitohuone ovat käytettävissäsi sekä nopea internetyhteys, jotta voit pitää yhteyttä läheisiisi, jotka eivät ole onnekkaita liittymään kanssasi. Rentoudu kuuman päivän päätteeksi porealtaassasi tai hemmotella itseäsi matkalla viereiseen kylpylään. Luo itsellesi täydellinen pakopaikka Marriott's Club Son Antem.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
Hopea 1-6, 9-11, 45-50
Kulta 12-13, 16-20, 24-26, 32-40
Kultainen loma 1-8, 21-23, 27-28, 41-44, 51-52
Platina 14-15, 29-34

Ostaminen Marriotts Club Son Antem aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marriotts Club Son Antem ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Marriotts Club Son Antemin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynti Marriotts Club Son Antemissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marriotts Club Son Antem -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Marriotts Club Son Antemin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Marriotts Club Son Antem -tapahtumia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.