Kuva yrityksestä Marriotts BeachPlace Towers
Kuva yrityksestä Marriotts BeachPlace Towers
Kuva yrityksestä Marriotts BeachPlace Towers
Kuva yrityksestä Marriotts BeachPlace Towers
Kuva yrityksestä Marriotts BeachPlace Towers

Osoite: 21 Etelä-Fort Lauderdalen rantajuhla, Fort Lauderdale, Florida, FL 33316, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.marriottvacationclub.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Marriott's BeachPlace Towersissa


Unelmaloma Fort Lauderdalessa alkaa osa-aikaisen Marriottin BeachPlace Towersissa. Hemmottele itseäsi lomalla, joka on täynnä auringonpaistetta ja jännitystä tässä ihanteellisessa ympäristössä Floridan Gold Coastilla. Tämä lomakeskus on todellinen pakopaikka, jonka lähellä on XNUMX rauhallista mailia rantoja. Kaikista yhden ja kahden makuuhuoneen huviloista on upeat näkymät merelle ja kaupunkiin.

Lomakeskuksessa on kaikki odottamasi mukavuudet, kuten uima-allas, ilmainen Wi-Fi koko kiinteistössä ja kuntokeskus. Ja itse sijainti paranee entisestään: lomakeskus sijaitsee putiikien ja ravintoloiden kolmessa kerroksessa, joten parhaat ostos- ja ruokailumahdollisuudet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä huviloistasi. Uskomme, että tulet rakastamaan myös tilavan huoneistosi design-elementtejä, kuten vanhoja Fort Lauderdalen valokuvia ja taustavalaistuja maalauksia sänkyjen yläpuolella.

Nauti ateria gourmet-keittiössäsi ja ihaile näkymiä parvekkeeltasi. Vietä päivä merellä Bahia Mar Yachting Centren kanssa. Kävele kuuluisaa Las Olas -bulevardia. Kaikki on täällä! Jonnekin, josta on aina vaikea lähteä, Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät suosittelevat harkitsemaan Marriottin BeachPlace Towersia.

Marriotts BeachPlace Towersin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marriotts BeachPlace Towers ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Marriotts BeachPlace Towersiin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Marriotts BeachPlace Towersissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marriotts BeachPlace Towers -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Marriotts BeachPlace Towersin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Marriotts BeachPlace Towersin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.