Kuva Marriottin Aruba Ocean Clubista
Kuva Marriottin Aruba Ocean Clubista
Kuva Marriottin Aruba Ocean Clubista
Kuva Marriottin Aruba Ocean Clubista
Kuva Marriottin Aruba Ocean Clubista

Osoite: Marriott's Aruba Ocean Club, LG Smith Blvd 99, Palm, Eagle Beach, Aruba
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vacationclub.com

Kiinnostaako Marriott's Aruba Ocean Club myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Matkustaa Palm Beachin, Aruban, viehättäviin näkymiin ja eläväiseen bluesiin, josta löydät osa-aikaisen Marriottin Aruba Ocean Clubilla. Kristallinkirkas merivesi toivottaa sinut tervetulleeksi tähän rannalla olevaan kiinteistöön, joka koostuu pehmeistä, merenranta-aiheisista huoneista sekä yhden ja kahden makuuhuoneen huviloista, jotka voivat nukkua jopa kahdeksalle. Lumoava lomakohde, huomaat, että saaren elämäntapa on yksi rentoutumisesta, ja kauniin huoneiston sisällä olevat tilat ovat suunnattu kodinomaisen ilmapiirin luomiseen.

Tämä trooppinen paratiisi on kaiken käsillä, jotta vieraat kokevat todella rentouttavan viikon tai kahteen, kuten uima-altaan ja Mandara Spa -alueen, jossa voit nauttia signature-hieronnasta tai hoidosta.

Paikan päällä oleviin ravintoloihin kuuluu Atari, joka sijaitsee rannalla ja pöydät hiekassa, ja siellä tarjoillaan tuoreita paikallisia ruokia. Saatavana on myös Champion Sports Bar, jossa on pubi-ilmapiiri ja ruoka sekä öinen viihde. Läheisiin paikallisiin palveluihin kuuluu verovapaa ostos ja monet ravintolat ja baarit, puhumattakaan runsaista mahdollisuuksista osallistua erilaisiin vesiurheiluun upealla Karibian valtamerellä. Aikaosakkeille, jotka ovat alueen todellinen jalokivi, Matkailu ja vapaa-aika Suosittelemme harkitsemaan Marriott's Aruba Ocean Club.

Marriottin Aruba Ocean Clubin aikaosuuksien ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marriottin Aruba Ocean Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Marriottin Aruba Ocean Clubilla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen tarpeisiisi sopivan lomakohteen.

Myynti ja jälleenmyynti Marriottin Aruba Ocean Clubilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marriottin Aruba Ocean Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Marriottin Aruba Ocean Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Marriottin Aruba Ocean Clubin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnoimalle luottotilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.