Kuva Marriotts Marbella Beach Resort
Kuva Marriotts Marbella Beach Resort
Kuva Marriotts Marbella Beach Resort
Kuva Marriotts Marbella Beach Resort
Kuva Marriotts Marbella Beach Resort

Osoite: Marriottin Marbella Beach Resort, Crta. De Cadiz, KM 193, Urb, Marbella del Este, 29604, Marbella, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vacationclub.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Marriott's Marbella Beach Resort


Paratiisi avautuu osa-aikaisen omistajuus Marriott Marbella Beach Resort, joka sijaitsee Elviria Costa del Solissa. Tämä lomakeskus on oma pehmeä, hiekkaranta, ja se sijaitsee aivan Don Carlos- ja Nikki-rannan vieressä, joten voit valita missä haluat mieluummin levätä ja rentoutua. Loistava ja tunnelmallinen kohde pariskunnille, perheille, ryhmille tai yksin matkustaville, sillä on jokaiselle jotakin. Palveluihin kuuluu kaksi ulkouima-allasta - yksi lapsille ja yksi aikuisille - sekä leikkipaikka, minigolf ja jalkapallokenttä. Niille aikuisille, jotka saattavat pitää vakavasta R & R: stä, on sisätiloissa vain aikuisille tarkoitettu allas, sauna ja tarpeeksi aurinkotuoleja runsaasti uimiseen upeassa Välimeren auringossa.

Upeat iltaikkunat ovat osa lomaasi täällä, ja jos se on vilkasta yöelämää, jota etsit, lomakeskuksessa on kolme baaria, joista jokaisella on oma happy hour - ja lähellä Puerto Banus tarjoaa jokaiselle jotakin. Kaikki tämä osoittaa, miksi Marriott Marbella Beach Resort erottuu mm Espanjan runsaasti aikaosuuksien resorts kuin yksi Matkailu- ja vapaa-ajan ryhmät Suosituimpia myyjiä.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
Hopea 1-6, 9-11, 45-50
Kulta 14-20, 24-26, 35-40
Kultainen loma 7-8, 21-23, 41-44, 51-52
Platina 12-13, 27-34

Marriotts Marbella Beach Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus, DVD tai videonauhuri
Lomakeskus
Uima-allas, Ulkouima-allas, Pyörätuolilla liikkuminen huomioitu, Lastenhoitopalvelu, Baari / Cocktail Lounge, Ranta, Autonvuokraus, Klubitalo, Liikuntarajoitteisille, Päivittäistavarakauppa, Pesulapalvelut, Leikkikenttä, Poreallas, kylpylä ja poreallas, langaton internetyhteys
Lähellä olevat palvelut
Polkupyöräreitit, Vene Marina / Launching, Kasino Uhkapeli, Kalastus, Golf, Ratsastus, Järvi, Sukellus, Tennis, Vesihiihto
Lentokenttä
Malaga / AGP 22 Miles / 35 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostokset Marriotts Marbella Beach Resort aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marriotts Marbella Beach Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Marriotts Marbella Beach Resort miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Marriotts Marbella Beach Resortissa

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja aikaosuuksien jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus myymästä Marriotts Marbella Beach Resort -materiaalia. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä verkkomainonnan pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Marriotts Marbella Beach Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Marriotts Marbella Beach Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.