Kuva Marina Palace
Kuva Marina Palace
Kuva Marina Palace
Kuva Marina Palace
Kuva Marina Palace

Osoite: C / Es Calo 108, San Jose, Ibiza-Baleaarit, 07829, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.intercorpgrp.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Marina Palacessa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


A osa-aikaisen Ibizassa on aina hyvä investointi vapaa-aikaan. Tämän puolueen saaren suosio ei osoita merkkejä heikkenemisestä, vaikka se on ollut maailman suosituin lomakohde vuosikymmeniä. Espanja on ilo riippumatta siitä, mihin kauden haluat käydä, ja ystävälliset kasvot varmasti toivottavat sinut tervetulleiksi ympäri vuoden. Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuden välittäjät rakastavat Marina Palacea, koska sillä on niin uskomaton näköala. Erityisesti auringonlaskunäkymä on hyvin erityinen eikä sitä saa hukata.

Paikan päällä olevien ravintoloiden kanssa ei tarvitse mennä metsästykseen lounaaksi ja illalliseksi. Yöelämän päänauha on vain lyhyt taksimatkan päässä, joten jos ryhmänne nuoret tai nuoret, jotka haluavat seurustella ja tehdä mitä Ibiza tekee parhaiten, he voivat nauttia vapaa-ajallaan. Marina Palace on loistava vaihtoehto sekakunnille, varsinkin kun lapset rakastavat uima-allasaluetta ja puolueesi vanhemmat jäsenet nauttivat maisemista ja mahdollisuudesta rentoutua. Ibiza ei varmasti koskaan mene ulos tyylistä, joten tämä lomakeskus on arvokas valinta kauniille kotiin poissa, jonnekin paeta ja nauttia auringonpaisteesta, hyvästä ruoasta ja runsaasta toiminnasta.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
sininen 1-17, 44-49
Valkoinen 9-16, 40-43
punainen 18-39, 50-52

Marina Palace Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Astianpesukone (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Veneily, Lastenallas, Kalastus, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Vammaiset yksiköt, Live-viihde, Lääketieteelliset tilat, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Rannikko (9.0)
Lentokenttä
Ibiza - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) sunnuntaina

Ostaa Marina Palace -määräaikaa

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marina Palace ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Marina Palacen kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Marina Palacessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marina Palace -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Marina Palacen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Marina Palace voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.