Kuva yrityksestä Manyane Resort
Kuva yrityksestä Manyane Resort
Kuva yrityksestä Manyane Resort
Kuva yrityksestä Manyane Resort
Kuva yrityksestä Manyane Resort

Osoite: Pilanesbergin kansallispuisto, Sunninghill, PL 6651, Rustenburg, GP 0300, Etelä-Afrikka
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: goldenleopardresorts.co.za

Kiinnostaako Manyane Resortissa myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Sijaitsee sisällä Pilanesbergin kansallispuisto, The Manyane Resort sijaitsee erittäin viehättävässä, joka koostuu ruohoaavoista tasangoista, kukkuloista ja metsäisistä rotkoista. The osa-aikaisen sijaitsee monenlaisissa ekotyypeissä, mikä tekee kauniista paikasta monenlaisille eläimille kaikista lajeista.

Puistossa on Afrikan "Big Five" (leijona, leopardi, mustavalkoinen sarvikuono, norsu ja puhveli), ja siellä asuu suurin osa alueella XNUMX-luvun lopulla asuneista lajeista. Yksi Pilanesbergin edullisimmista puolista on, että se sijaitsee malariavapaalla vyöhykkeellä Luoteisprovinssissa.

Manyane Resortin palvelut

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lastenhoitaja, Pelihuone, Ruokakauppa, Pesula, Leikkikenttä, Ravintola, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
(3.0 mailia), Squash (3.0 mailia), Vesihiihto (1.0 mailia), Wind Surfing (16.0 mailia), Ratsastus (30.0 mailia) mailia),
Lentokenttä
- (999 mailia - 1607 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Manyane Resortin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Manyane Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Manyane Resortiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Manyane Resortissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Manyane Resortin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Manyane Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Manyane Resortin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.