Kuva Mandalay Shores Resort
Kuva Mandalay Shores Resort
Kuva Mandalay Shores Resort
Kuva Mandalay Shores Resort
Kuva Mandalay Shores Resort

Osoite: 5226 Neptune Square, Oxnard, CA, 93035, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vriresorts.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Mandalay Shores Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Mandalay Shores Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Mandalay Shores Resort Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone
Lomakeskus
Kuntosali, Sauna, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(2.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (2.0 mailia), Kampaamo (2.0 mailia), Kalastus (5.0 mailia) (2.0 mailia), Järvi (2.0 mailia), Järvi (5.0 mailia), Järvi (20.0 mailia), Järvi (20.0 mailia) (2.0 mailia), Snack-baari (6.0 mailia), Kylpylä (2.0 mailia), Tennis (1.0 mailia), Sukellus
Lentokenttä
Los Angeles - (60 mailia - 96 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) sunnuntaina

Nauti Mandalay Shores Resortin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Mandalay Shores Resort, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Mandalay Shores Resort ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Mandalay Shores Resortiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Mandalay Shores Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Mandalay Shores Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Mandalay Shores Resortilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Mandalay Shores Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.