Kuva Malolo Lailai Lagoon Resort Club
Kuva Malolo Lailai Lagoon Resort Club
Kuva Malolo Lailai Lagoon Resort Club
Kuva Malolo Lailai Lagoon Resort Club
Kuva Malolo Lailai Lagoon Resort Club

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asunto Malo Lailai Lagoon Resort Club? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Malolo Lailai Lagoon Resort Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Malolo Lailai Lagoon Resort Club -palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö),
Lomakeskus
Ranta, Veneily (varuste), Lastenhoito (varuste), Lastenallas, Kalastus (varusteet), Päivittäistavarakauppa, Pesula (varusteet), Live-viihde, Ravintola, Laitesukellus Uima-allas, Puhelin, Tennis, Vesihiihto (Varusteluvaruste), Surffaus (käytettävissä olevat varusteet),
Lähellä olevat palvelut
Lääketieteelliset laitteet (3.0 mailia),
Lentokenttä
Nadi - (9 mailia - 14 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta kotiin Malolo Lailai Lagoon Resort Clubissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Malolo Lailai Lagoon Resort Club, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Malolo Lailai Lagoon Resort Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Malolo Lailai Lagoon Resort Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Malolo Lailai Lagoon Resort Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Malolo Lailai Lagoon Resort Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Malolo Lailai Lagoon Resort Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Malolo Lailai Lagoon Resort Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.