Kuva Malibu Village
Kuva Malibu Village
Kuva Malibu Village
Kuva Malibu Village
Kuva Malibu Village

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.malibu-village.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Malibu Villagessa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Malibu Village kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Malibu Village Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Astianpesukone (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Kuntosali, Pelihuone, Ruokakauppa, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Squash, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Veneily (lähietäisyydet), Kasino (lähistöllä), Golf (4.0 mailia), Kampaaja (1.0 mailia), Ratsastus (lähistöllä), Lääkärinpalvelut, Vesiskootteria (lähellä), Surffaus (lähellä),
Lentokenttä
Perpignan - (9 mailia - 14 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantai, sunnuntai

Nauti kotikokemuksesta kotiin Malibussa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Malibu Village, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Malibu Village ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Malibu Villagessa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Malibu Villagessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Malibu Village -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään osa-aikaista käyttöoikeutta Malibu Villagen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Malibu Village voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.