Kuva Magens Bay Villas Club Magensissa
Kuva Magens Bay Villas Club Magensissa
Kuva Magens Bay Villas Club Magensissa
Kuva Magens Bay Villas Club Magensissa
Kuva Magens Bay Villas Club Magensissa

Osoite: Point Resort Magens, Megans Bayn tie
St. Thomas, VI, 802, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.magenspoint.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja Magens Bay Villas Club Magensissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Magens Bay Villas Club Magensissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Magens Bay Villas Club sijaitsee Magens-palveluissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Kokoustilat, Kuntosali, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Elävää viihdettä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(7.0 mailia), Golf (7.0 mailia), Kampaaja (1.0 mailia), Ratsastus (lähistöllä), Lääketieteelliset laitteet (4.0 mailia), Sukellus (4.0 mailia), Ostokset Alue (7.0 mailia), vesihiihto (lähistöllä), tuulen surffaus (lähellä),
Lentokenttä
St. Thomas - (7 mailia - 11 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti kotia kokemuksesta Magens Bay Villas Clubissa osoitteessa Magens

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Magens Bay Villas Club Magensissa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Magens Bay Villas Club Magensissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Magens Bay Villas Club Magensissä, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Magens Bay Villas Clubissa osoitteessa Magens

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Magens Bay Villas Clubin myynnistä Magens-kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Magens Bay Villas Clubin Magens-yhtiössä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Magens Bay Villas Club Magensilla voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.