Kuva Macdonald Lochanhully Resort
Kuva Macdonald Lochanhully Resort
Kuva Macdonald Lochanhully Resort
Kuva Macdonald Lochanhully Resort
Kuva Macdonald Lochanhully Resort

Osoite: Lochinhully Woodland Club, Carrbridge, Highland, PH23 3NA, Englanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.macdonaldhotels.co.uk

Kiinnostaako vuokra-asunto Macdonald Lochanhully Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Piilotettu helmi Macdonalds Resortsissa kruunu, osa-aikaisen Lochanhully Woodland Clubilla ei voi olla rauhallisempaa ja rentouttavaa. Lomakeskus sijaitsee Carrbridgessä, Skotlanti, jossa löydät rauhaa, hengähdystauosta ja runsaasti raitista ilmaa ja villieläimiä. Vaikka ketjun omistaa, keinona onnistuu säilyttämään kaikki perheyrityksen liiketoiminnan hurmoja ja ominaisuuksia. Paikallinen luonto on runsaasti majoituspaikan ympärillä - pidä kameraa valmiina ottamaan kuvia punaisista oravoista, tai syödä viherhuoneessa nähdäksesi asukkaiden ankat napauttamalla ikkunaa. Rentoudu tässä eteerisessä metsämaisemassa, joka sopii erinomaisesti lapsiperheille ja pariskunnille, jotka etsivät romanttista pakopaikkaa.

Tässä viehättävässä Highland-lomakeskuksessa on monia mukavuuksia, kuten uima-allas, kuntosali ja sauna. Hotellissa on myös ilmainen kuljetus Aviemoressa oleville sisarystaloille, joiden avulla voit laajentaa käytettävissä olevia tiloja. Etsi viihdettä eniten yötä Klubitalossa. Mene vaellukseen tai pyöräilemään tutustumalla upeisiin maisemiin, ota perheesi taimenen kalastukseen ja kokki päiväsi saaliiksi päivälliselle tai edes hiihtämään! Sinulla on runsaasti valinnanvaraa, täydellinen "toiminnan perusta". Matkailu ja vapaa-aika Suosittelee harkitsemaan osa-aikaisen Lochanhully Woodland Clubissa.

Macdonald Lochanhully Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Jalkapallo, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Sisäuima-allas, Puhelin, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (7.0 mailia), Ranta (12.0 mailia), Maastohiihto (9.0 mailia), Laskettelu (9.0 mailia), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (7.0 mailia) 10.0 mailia), hiihtokoulu (9.0 mailia), vesihiihto (12.0 mailia), tuulen surffaus (12.0 mailia),
Lentokenttä
Inverness - (20 mailia - 32 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai lauantai

Ostaminen Macdonald Lochanhully Resortin osa-aikaista käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Macdonald Lochanhully Resort ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen Macdonald Lochanhully Resortille tee pitkän aikavälin investointi, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Macdonald Lochanhully Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Macdonald Lochanhully Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Macdonald Lochanhully Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Macdonald Lochanhully Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.