Kuva Macdonald Elmers Court Resort
Kuva Macdonald Elmers Court Resort
Kuva Macdonald Elmers Court Resort
Kuva Macdonald Elmers Court Resort
Kuva Macdonald Elmers Court Resort

Osoite: South Baddesley Road, Lymington, Hampshire, SO41 5ZB, Englanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.macdonald-resorts.co.uk

Kiinnostaako vuokra-asunto Macdonald Elmers Court Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Pakene Lymingtoniin sisään Englanti, koti Solent ja vain muutaman minuutin päässä Isle of Wight varten osa-aikaisen Macdonald Elmers Courtissa. Tudor-kartano, jossa on runsaasti historiaa ja kauniisti maisemoitu puutarha, tuntuu kuin astutte toiseen kertaan - aika, jossa hiljainen, maan ylellisyys oli ensiarvoisen tärkeää. Vaikka tämä keino ei ehkä ole ulkonäöltään koristeltu jalokiviä tai kultaista, se on edelleen mallinnettu jalostamon ja eleganssin arvoihin. Saapuessasi sopivat kuuluisien Elmers-ankkojen kanssa, jotka tulevat sinne tervetulleiksi ja ottavat sitten huoneistasi tyylikkäät kalusteet.

Kaikki täällä viimeistellään poikkeuksellisen korkealle, mukaan lukien toiminnot ja mukavuudet: uima-altaat, wellness-keskus, Technogym, kylpylä ja sauna sekä muutamia vakavasti hienoja ruokia. Hemmottele SAILS Brasserie -ravintolassa päivälliselle tai lounaalle The Waterford. Sinulla on myös ihanteellinen paikka tutkia ympäröiviä kaupunkeja ja lähistöllä nähtävyyksiä, kuten nähdä HMS Victory, purjehdus Solent-joen ja ottaa matkan Beaulieu National Motor Museum ja Palace. Matkailu ja vapaa-aika Suosittelemme harkitsemaan osa-aikaisen Macdonald Elmers Courtin kanssa seuraavaan loma-investointiisi.

Macdonald Elmers Court Resort Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), astianpesukone (joissakin yksiköissä), keittiö (joissakin osissa, ei mitään / osittainen / täysi), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu
Lomakeskus
, Snackbaari, Squash, Uima-allas (sisätiloissa), Tenniskenttä, Poreallas, Poreallas, Uima-allas sisätiloissa, Uima-allas sisätiloissa,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (5.0 mailia), Veneily (Läheiset), Casino (17.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Päivittäistavarakauppa (1.0 mailia), Kampaaja (1.0 mailia), Ratsastus (3.0 mailia) Lähistöllä),
Lentokenttä
Lontoon Heathrow - (90 mailia - 144 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Macdonald Elmers Court Resortin osa-aikaista käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Macdonald Elmers Court Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Macdonald Elmers Court Resortiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Macdonald Elmers Court Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Macdonald Elmers Court Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Macdonald Elmers Court Resortilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Macdonald Elmers Court Resortia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.