Kuva Luperon Beach Resort
Kuva Luperon Beach Resort
Kuva Luperon Beach Resort
Kuva Luperon Beach Resort
Kuva Luperon Beach Resort
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.besthotels.es

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Luperon Beach Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Luperon Beach Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Luperon Beach Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / minikeittiö), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Veneily, Lasten uima-allas, Kuntosali, Kalastus (laitteet), Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Vammaiset, Ratsastus, Pesula, , Uima-allas, Tennis, Vesihiihto (käytettävissä), Poreallas, Tuulen lautailu,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort, Casino (31.0 mailia), Golf (31.0 mailia),, *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Puerto Plata International - (43 mailia - 69 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti Luperon Beach Resortin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Luperon Beach Resort, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Luperon Beach Resort ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Luperon Beach Resortiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Luperon Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Luperon Beach Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia Luperon Beach Resortilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Luperon Beach Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiä talletettuihin rahastoihin luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.