Kuva Lotus Suites, Goa
Kuva Lotus Suites, Goa
Kuva Lotus Suites, Goa
Kuva Lotus Suites, Goa
Kuva Lotus Suites, Goa

Osoite: Vaswado, Benaulim Beach, Via Maria Hall
Benaulim
Goa, 403716, INDIA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako kohteen myynti ja vuokraus Lotus Suites, Goa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Lotus Suites, Goa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Lotus Suites, Goa Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (joissakin yksiköissä), keittiö (kaikki yksiköt, täysi),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Lastenallas, Ruokakauppa, Pesula, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
(5.0 mailia), Kuntokeskus (5.0 mailia), Sukellus (5.0 mailia), Vesihiihto (17.0 mailia),
Lentokenttä
Dabolim - (14 mailia - 22 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti koti kokemuksesta kotiin Lotus Suites, Goa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Goa, Lotus Suites, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Lotus Suites, Goa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Lotus Suites, Goa miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Lotus Suites, Goa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Goan Lotus Suitesin omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Lotus Suites, Goan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Lotus Suitesia, Goa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.