Kuva Los Olivos
Kuva Los Olivos
Kuva Los Olivos
Kuva Los Olivos
Kuva Los Olivos

Osoite: Costa Adeje, Playa de Fanabe,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.sandandsea.es/olivos/

Kiinnostaako vuokra-asunto Los Olivos? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Los Olivos Beach Resort sijaitsee erinomaisella paikalla Costa Adejessa Teneriffalla Espanjassa osa-aikaisen lomakeskus niille, jotka haluavat aurinkoa, aurinkoa ja aurinkoa! Ylellinen resort aivan Playa de Fanaben rannalla, kaikki mitä sinun tarvitsee päästä rannalle, on ristiin kävelymatkan päässä. Se on rannalla, jossa löydät kaksi valtavaa allasta, solariumia, upeita puutarhoja, allasbaari, jossa on päivittäin tyytyväinen tunnelma ja paljon muutakin. Tarjolla on myös ilmainen Wi-Fi, kuntokeskus ja vesihieronta.

Kaikki lähes kaksisataa huoneistoa ovat täysin itsenäisiä. Voit valita studiosta aina kolmen makuuhuoneen yksiköihin, joissa kaikilla on suuri yksityinen terassi / parveke. Myös merenpohjaiset duplex-huoneistot, jos haluat, että näkymäsi leikkautuu muiden yläpuolella. Koko Fanaben alue on investoinut voimakkaasti viimeisen vuosikymmenen aikana, joten voit hyödyntää kylpyläkeskuksia, putiikkeja, elävää viihdettä, ostoksia, ylellisiä ravintoloita ja paljon muuta!

Ruokaa buffetravintolassa, nauti tuoretta grillattua ruokaa lounaalla tai käytä hyväkseen täysin varusteltua keittiötä itsepalveluperiaatteella. Lomakeskuksessa on jäähdytetty ilmapiiri, joka sopii kaikentyyppisille matkailijoille. Kun monet huoneistot ovat vastikään kunnostettuja, Matkailu ja vapaa-aika aikaosuudet välittäjät uskovat, että ei ole koskaan ollut parempi aika harkita Los Olivos Beach Resort.

Ostaminen Los Olivos aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Los Olivos ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkällä aikavälillä investoinnin Los Olivos, miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Los Olivosissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Los Olivosin kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Los Olivosin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Los Olivosin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahasuoritusten talletuksessa luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.