Kuva WimPen Los Claveles
Kuva WimPen Los Claveles
Kuva WimPen Los Claveles
Kuva WimPen Los Claveles
Kuva WimPen Los Claveles

Osoite: Asomada de Los Ceres, Los Cristianos, Arona, Teneriffa, Kanariansaaret
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.wimpen.com

Kiinnostaako WimPen Los Claveles myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa WimPen Los Claveles kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

WimPen Los Claveles Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten allas, Ruokakauppa, Live-viihde, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Kasinot (3.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Yökerho (lähistöllä), Ratsastus (3.0 mailia) , Vesihiihto (lähietäisyydet), Surffaus (Läheiset),
Lentokenttä
Reina Sofia - (11 mailia - 17 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina

Nauti WimPen Los Clavelesin kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten WimPen Los Claveles, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa WimPen Los Claveles ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit WimPen Los Clavelesin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin WimPen Los Clavelesissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus WimPen Los Claveles -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia WimPen Los Clavelesin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia WimPen Los Claveles -verkkopalvelun käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.