Kuva yrityksestä Lagos De Fanabe
Kuva yrityksestä Lagos De Fanabe
Kuva yrityksestä Lagos De Fanabe
Kuva yrityksestä Lagos De Fanabe
Kuva yrityksestä Lagos De Fanabe

Osoite: Playa de Fanabe, Costa Adeje, Teneriffa,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.lagosdefanabe.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä London Bridge Resortissa


Aikooko unelmasi palata Tenerifeen, Espanjaan vuosittain lomaasi varten? Koska lento- ja hotellihinnat nousevat vuosittain, puhumattakaan ruoka- ja juomakustannuksista, oletko pitänyt majoituksen jäädyttämistä nykypäivän hinnoissa? Tässä on osa-aikaisen voi olla paljon apua, eikä yhtä paljon kuin Lagos De Fanabe.

Tämä lomakeskus sijaitsee kuuluisalla Costa Adejellä. Sen sijainti ei voinut olla parempi: vain ylittämään kävelykatu ja löydät itsesi jo Fanaben rannalla! Nauti lomakeskuksen ranta-klubin, ympäröivien puutarhojen ja vapaa-ajan palveluiden (myös ostos- ja vesiurheilumahdollisuudet) monipuolisista palveluista. Tämä valoisa ja raikas paikka on rakennettu Colonial tyyliin ja sisältää useita uima-altaita - joista yksi on lämmitetty! Upea solarium tarjoaa laajan näkymät merelle, ja buffetravintola on saatavilla, jos haluat hyödyntää keinon ravintoloita.

Tietenkin huoneisto on varustettu kaikilla mukavuuksilla, joita voi vaatia, mukaan lukien täysin varustettu keittiö, ilmainen Wi-Fi, oma parveke / terassi ja joissakin yksityinen / jaettu kattoluukku. 24-tunnin supermarket on aivan vieressä mitä tarvitset. Iltaisin viihdyttää, vaikka tämä päättyy ennen keskiyötä varmistaakseen rentouttavan yön unta kaikille vieraille. Viihtyisään ja rauhalliseen majoitukseen erinomaisella paikalla, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät suosittelevat Lagos De Fanaben harkitsemista.

Lagos De Fanaben mukavuudet

Yksikkötyöt
Keittomahdollisuus, televisio
Lomakeskus
Baari / Cocktail Lounge, Autonvuokraus, Pesulapalvelut, Ravintola, Uima-allas ulkona, poreallas kylpylä tai poreallas
Lähellä olevat palvelut
Ranta, Vene Marina / Launching, Kasino Uhkapeli, Päivähoito, Viihde, Elävä, Kalastus, Golf, Päivittäistavarakauppa / Leikkialue, Leikkikenttä, Racquetball, Purjehdus / Vuokrattavana, Sauna tai Höyrysauna, Sukellus, Tennis, Vesihiihto
Lentokenttä
Tenerife South / TFS12 Miles / 19 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Lagos De Fanaben aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Lagos De Fanabe ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Lagos De Fanabeen, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Lagos De Fanabessa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Lagos De Fanabe -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Lagos De Fanaben kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Lagos De Fanaben käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.