Kuva Lomakyla Onnenvirta
Kuva Lomakyla Onnenvirta
Kuva Lomakyla Onnenvirta
Kuva Lomakyla Onnenvirta
Kuva Lomakyla Onnenvirta

Osoite: Lomakylä Onnenvirta, Hotelli Korpiselka, Korpitalontie 5, FIN82760, Hoilola
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Lomakyla Onnenvirralla myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Täydellinen pakopaikka sivilisaatiolta, Lomakyla Onnenvirta löytyy suuren metsän ja maatilan keskellä kukkulalta, josta näkyy Omnenvirta. Sijaitsee kuvankauniissa Pohjois-Karjalassa, itäinen Suomi Vieraat löytävät pienen valikoiman aktiviteetteja läheltä tältä maaseudulta, kuten rantaa, laskettelua, ratsastusta tai vierailua yhdessä paikallisista kylistä. Kävelymatkan päässä on ravintola sekä ajomatka ruokakauppa ja kahvila.

Jokainen, joka haluaa ostaa osa-aikaisen Lomakylässä Onnenvirta löytää majoituksen minimalistisista studio- ja kahden makuuhuoneen huoneistoista puisten omakotitalojen sisällä. Vieraat löytävät studiohuoneistot tarjoavat mukavan valikoiman palveluita, kuten televisio ja osittainen keittiö. Osittaisessa keittiössä on mikroaaltouuni, jääkaappi ja kaksi keittotasoa, joiden avulla vieraat voivat syödä, jos he haluavat. Kahden makuuhuoneen huoneistoissa on sauna, takka, TV ja täysin varustettu keittiö, jossa on pesukoneen kuivausrumpu ja astianpesukone.

lomaosakkeen Lomakyla Onnenvirran omistajat löytävät keinon, joka on rakennettu tyypilliseen Karjalan tyyliin ja tarjoaa valikoiman paikan päällä paikkoja, kuten saunaa, moottorikelkkailua ja pääsyä veneille joella. Aktiviteetit lomakohteessa ovat veneily, hiihto, kalastus, paikan päällä kauppoja ja lasten leikkipaikka.

Matkailu ja vapaa-aika Uskoo, että tämä olisi hieno valinta kaikille, jotka haluavat ostaa osa-aikaisen Keinona päästä pois kaikesta heidän lemmikkinsä mielessä. Lomakyla Onnenvirta pyytää vieraita ilmoittautumaan keinona ennen lemmikkien viemistä.

Lomakyla Onnenvirta Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (joissakin yksiköissä), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä), astianpesukone (joissakin yksiköissä), takka
Lomakeskus
Veneily (käytettävissä olevat varusteet), Maastohiihto, Kalastus, Järvi, Leikkikenttä,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (50.0 mailia), Ranta (3.0 mailia), Laskettelu (31.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (14.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (12.0 mailia)
Lentokenttä
Joensuu - (50 mailia - 80 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaa Lomakyla Onnenvirta osa-aikaista

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Lomakyla Onnenvirta ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Lomakyla Onnenvirtaan, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Lomakylässä Onnenvirta

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Lomakylan Onnenvirta-kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Lomakylän Onnenvirran kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Lomakyla Onnenvirta voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.