Kuva yrityksestä Lifestyle Holidays Vacation Resort
Kuva yrityksestä Lifestyle Holidays Vacation Resort
Kuva yrityksestä Lifestyle Holidays Vacation Resort
Kuva yrityksestä Lifestyle Holidays Vacation Resort
Kuva yrityksestä Lifestyle Holidays Vacation Resort

Osoite: PO Box 608, lifestyle-torni, Cofresin ranta # 1, 57000, Puerto Plata, Dominikaaninen tasavalta
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.lhvcresorts.com

Kiinnostaako Lifestyle Holidays Vacation Resortin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Ihanteellisella paikalla henkeäsalpaavassa Dominikaanisessa tasavallassa voit nauttia äärimmäisestä trooppisesta osa-aikaisen keinona. Päiväsi täynnä loistavia rantoja, runsaasti aurinkoa ja ensiluokkaista, täyden palvelun kokemusta. Majoituksesta ja ihastuttavista ruokailumahdollisuuksista, joissa on runsaasti baareja ja poikkeuksellisia yksityiskohtia, jotka on suunniteltu erityisesti asiakaskunnallemme, löydät kaiken, mitä haaveilet lomallasi Lifestyle Holidays Lomakohde.

Nauti jännittävistä merituulista ja kävele pitkin kuohuviinien kultaisia ​​hiekkarantoja, kun nautit auringonpaisteesta. Viihtyisässä lomakeskuksessa on sviittejä, huviloita ja huoneita, jotka tarjoavat runsaasti tilaa ryhmille, pariskunnille tai perheille. Nämä ylelliset majoitustilat tarjoavat vieraille rauhallisen, hemmottelevan vetäytymisen, josta on näkymät uskomattomille merelle tai vuorille. Niissä on modernit mukavuudet, kuten täysin varustettu keittiö, tyylikäs nykyaikainen sisustus ja yksityiset ja / tai lomakeskukset. Nauti gourmet-jännittävistä viihteistä, ravintoloista, hyväpalkkaisista palveluista ja paljon muuta. Elämäntapamatkat Lomakohde Puerto Platassa tarjoaa täydellisen Dominikaaninen tasavalta määränpäähän.

Lifestyle Holidays Lomakeskuksen aikaosuuksien ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Lifestyle Holidays Vacation Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Lifestyle Holidays Vacation Resortiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Lifestyle Holidays Vacation Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Lifestyle Holidays Vacation Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksiä myydä aikaosuuksia Lifestyle Holidays Vacation Resortilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Lifestyle Holidaysin käyttäminen Lomakeskuksessa voi olla turvallista tietää, että ne ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on tallennettu luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.