Kuva Laguna Holiday Club Phuket Resort
Kuva Laguna Holiday Club Phuket Resort
Kuva Laguna Holiday Club Phuket Resort
Kuva Laguna Holiday Club Phuket Resort
Kuva Laguna Holiday Club Phuket Resort

Osoite: 61 Moo 4, Srisoonthorn Road, Cherngtalay, Thalang, Phuket, Thaimaa 83110,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.lagunaholidayclub.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan LHC Phuket Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Laguna Holiday Club Phuket Resort on synonyymi täydelliselle perhelomalle Phuketissa, Thaimaa. Kaikkien jäsenten kaikki halut ja tarpeet täyttyvät ja jopa ylitetään tässä sviittihotellissa, joka sijaitsee vain kahden minuutin päässä Bang Tao Beachiltä ilmaisella kuljetuspalvelulla.

Saapuessaan värikkäät ja modernit sviitit tervehtivät vieraita. Jokainen näistä neljäkymmentäneljästä osa-aikaisen yksiköt tarjoavat runsaasti mukavuutta ja mukavuutta. Juniori-, yksi- ja kahden makuuhuoneen sviiteissä on yhteiset tilavat makuuhuoneet, oleskelutila, ilmainen Wi-Fi, taulu-tv kaapelikanavilla ja DVD-soitin, täysin varustettu keittiö, ruokailutila ja oma kylpyhuone. Lisäksi, Matkailu ja vapaa-aika osa-aikaiset välittäjät rakastavat viihtyisiä parvekkeita, jotka johtavat golfkentän, uima-altaan tai laguunin fantastisiin näkymiin.

Näin ollen tämä golfkenttä on 18-reikäinen kauneuskruunu Laguna Holiday Club Phuket Resort. Se on täydellinen paikka harjoitella swingiäsi ja pitää hauskaa koko poikasi kanssa. Paikan päällä on myös uima-allas, jossa on vesiliukumäki ja baari, sekä lastenkerho, lasiseinäinen kuntokeskus, bisneskeskus ja 24h-klinikka. Seedlings-ravintola tarjoaa runsaasti ravintoa, ja kylpylä tarjoaa myös virkistäviä hoitoja.

Laguna Holiday Club Phuket Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, täysi) Ilmastointi (kaikki yksiköt) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas Lasten uima-allas Golfharjoitustarvikkeet Hissi Autovuokraamo Pesularavintola Snackbaari
Lähellä olevat palvelut
Ranta (Lähistöllä) Vesihiihto (Lähistöllä) Purjelautailu (Lähistöllä) Sukeltaminen (Lähistöllä) Veneily (Lähistöllä) Kalastus (Lähistöllä) Tennis (Lähistöllä) Ratsastus (Lähistöllä) Kylpylä (Lähistöllä) Pelihuone (Lähistöllä) Leikkikenttä (Lähistöllä) Live-viihde ( Ruokakauppa (lähistöllä) Kampaamo (lähistöllä)
Lentokenttä
Phuketin kansainvälinen lentokenttä - 12.0 km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaa Laguna Holiday Club Phuket Resortin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Laguna Holiday Club Phuket Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Laguna Holiday Club Phuket Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Laguna Holiday Club Phuket Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Laguna Holiday Club Phuket Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Laguna Holiday Club Phuket Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Laguna Holiday Club Phuket Resortia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.