Kuva yrityksestä Le Club Mougins, kirjoittanut Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Le Club Mougins, kirjoittanut Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Le Club Mougins, kirjoittanut Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Le Club Mougins, kirjoittanut Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Le Club Mougins, kirjoittanut Diamond Resorts

Osoite: 199 Chemin du Val Fleuri, Mougins, 06250, Ranska
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Le Club Mougins by Diamond Resortsissa


Muinaisen Mouginsin kaupungin luonnon kauneuden ympäröimä Diamond Resortsin Le Club Mougins lepää rehevän vihreiden lehtien keskellä. Tämä mukulakivikatujen reunustama viehättävä kaupunki on täynnä kapeita kujia, tuoreita kukkia täynnä erilaisia ​​värejä sekä viehättäviä putiikkeja ja kahviloita. Maalaismainen kaupunki on tunnettu gourmet-ravintoloistaan, jossa voit ruokailla loputtomilla kulinaarisilla herkuilla. The osa-aikaisen Lomakeskus tarjoaa kauniisti sisustettuja huoneita, joissa on tilavat sisätilat ja hyvin varustetut mukavuudet, kuten keittiö, tv ja DVD-soitin. Rentoudu uima-altaalla tai nauti kuntokeskuksesta ja tenniskentästä. Lomakeskuksen ravintolassa voit nauttia tuoreista tuotteista, aidoista Välimeren makuista ja ystävällisestä palvelusta lämpimässä ympäristössä. Matkusta Ranskan maaseudulla ja kävele Mouginsin mutkaisia ​​katuja pitkin löytääksesi tämän keskiaikaisen kylän maalaukselliset maisemat upeiden näkymien ja auringon paahtamien kukkuloiden keskellä.

Diamond Resortsin Le Club Mouginsin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Le Club Mougins by Diamond Resorts ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Le Club Mougins by Diamond Resortsin kanssa, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Le Club Mougins by Diamond Resortsissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Le Club Mougins by Diamond Resortsin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Diamond Resortsin Le Club Mouginsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resortsin Le Club Mouginsin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.