Kuva La Ermita
Kuva La Ermita
Kuva La Ermita
Kuva La Ermita
Kuva La Ermita

Osoite: La Ermita, Partido del Durillo, 29650 Mijas-Pueblo, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: resorts.macdonaldhotels.co.uk

Oletko kiinnostunut Macdonald La Ermitan myytävistä ja vuokrattavista kiinteistöistä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Paratiisi ei enää katoa osa-aikaisen ympäri vuoden La Ermita Resort sijaitsee hiljainen, perinteinen andalusialainen kaupunki Mijas, Espanja. Osa Macdonald-ketjusta, lomakeskus sijaitsee rinteellä ja tarjoaa ylivertaiset näkymät Sierra Nevadan vuoristoon - näkyvät kaikista lomakohteen huoneistoista. Vaikka keinona saattaa tuntua kaukaiselta, se on lyhyen ajomatkan päässä lentokentältä, rannoilta ja nähtävyyksiltä, ​​kuten Gibraltarilta. Jos et halua vuokrata autoa, ota yksi mukavista edullisista linja-autoista, jotka kulkevat puolen tunnin kuluttua tärkeimmille kaupungeille, kuten Fuengirolalle ja Torremolinokselle.

Henkilökunta on tervetullut, ystävällinen, huomaavainen ja viehättävä - kaikki mitä haluatte rentouttavan loman. Nauti suurista ulkouima-altaista tai lämmitetty uima-allas sekä sauna ja höyrysauna ja aromaterapia suihku-vain täydellinen rentoutumiseen toisen pitkä, aurinkoinen päivä. Kävele Mijasin kapeilla kaduilla ja tutustua paikallisiin asioihin ja ylpeä tunne alkaa täysin rauhoittua rauhassa. Matkailu ja vapaa-aika uskoo sen osa-aikaisen La Ermita on syytä harkita - keinona kevyt vuotta eteenpäin sen naapureita.

La Ermita Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten allas, Hissi, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Beach (6.0 mailia), Veneily (6.0 mailia), Kasino (16.0 mailia), Kalastus (6.0 mailia), Golf (4.0 mailia), ruokakauppaan (lähellä), Health Club (4.0 mailia), Ratsastus (4.0 mailia), (Lähellä), Squash (4.0 mailia), Tennis (4.0 mailia), Vesihiihto (6.0), Vesiurheilu (lähistöllä) mailia),
Lentokenttä
Malaga - (19 mailia - 30 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaa La Ermita aikaosuutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa La Ermita ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin La Ermitaa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin La Ermita

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus La Ermitan kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainontaa myytäessä aikaosuuksia La Ermitaa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä La Ermitaa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.