Kuva La Dorada Club Riviera
Kuva La Dorada Club Riviera
Kuva La Dorada Club Riviera
Kuva La Dorada Club Riviera
Kuva La Dorada Club Riviera

Osoite: Autovuokraamo Salou-Reus 4, Edificio Niza
43840 Salou
Tarragona, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata La Dorada Club Riviera


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa La Dorada Club Riviera kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

La Dorada Club Riviera Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt,
Lomakeskus
Lasten allas, Pesula, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Ranta (Läheiset), Veneily (Läheiset), Kasino (7.0 mailia), Kalastus (Läheiset), Golf (12.0 mailia), Ruokakauppa (Läheiset), Ratsastus (Läheiset) , Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Ravintola (Läheiset), Laitesukellus (5.0 mailia), Kylpylä (Läheiset), Vesihiihto (Lähellä), Tuulen Surffaus (Läheiset)
Lentokenttä
Barcelona - (68 mailia - 109 km)
Tarkista sisään / ulos
maanantai

Nauti La Dorada Club Riviera -hotellin kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten La Dorada Club Riviera, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata La Dorada Club Riviera ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja La Dorada Club Riviera, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin La Dorada Club Riviera

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus La Dorada Club Rivieran kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia La Dorada Club Rivieralla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä La Dorada Club Riviera voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin rahoja, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.