Kuva yrityksestä La Cote D Azur
Kuva yrityksestä La Cote D Azur
Kuva yrityksestä La Cote D Azur
Kuva yrityksestä La Cote D Azur
Kuva yrityksestä La Cote D Azur

Osoite: 1 Manaba Beach Road, PO Box 1591, Manaba Beach, KZN 4276, Etelä-Afrikka
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.lacotedazurresort.co.za

Kiinnostaako La Cote D'Azurissa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Yksi parhaista itsepalvelumajoituksista Etelä-Afrikassa, La Cote d'Azur sijaitsee meripeninkulman Margate-rannan pohjoispäässä. Rakennettu kuudelle kerrokselle, astui takaisin Margate Beachin Manaban päähän, tämä kaunis osa-aikaisen Resort tarjoaa jokaiselle huoneistolle upeat näkymät rannalle. Rannikolla sijaitseviin kiviin on rakennettu vuorovesiympäristö niille, jotka haluavat hiljaisen uppoutumisen hengenpelastajilla. Lomakeskus on lähellä ravintoloita ja viehättäviä kauppoja, jotka ovat runsaasti Margate / Uvongon alueella.

Kokeile erilaisia ​​herkullisia herkkuja ranskalaisessa vaniljassa, joka on paikan päällä sijaitseva kahvila. Niissä on laaja ruokalista, jossa on tarjolla kevyitä aterioita, kuten korit, hampurilaiset, salaatit ja pubirub. Niissä on valikoima virkistäviä juomia ja ravisteluja. Huonepalvelu on myös saatavilla.

Nauti alkoholipitoisista ja alkoholittomista juomista uima-altaan cocktailbaarissa uima-altaan jäähdytysveden vieressä. Valitse sundowner tai pick-me-up milloin tahansa päivästä laajasta valikoimasta cocktaileja.

Palattiin takaisin Margate Beachin Manaban päähän ja rakennettiin kuudelle kerrokselle. Kaunis lomakeskus tarjoaa jokaiselle huoneistolle upeat näkymät puutarhaan. Kaksi makuuhuonetta, kuusi ratapölkyä ovat ihanteellisia pariskunnille tai pienille perheille, nämä huoneistot ovat täysin itsepalveluperiaatteella ja merelle päin. Niissä on myös oma parveke tai patio, ja jokaisella on oma puuhiili. Kolmen makuuhuoneen, kahdeksan vuodesohvayksikköä ovat suuret ja avoimet huoneistot, jotka sopivat suurille perheille tai kaveriporukoille. Huoneet ovat merelle päin, ja niissä on oma parveke ja oma puuhiili.

La Cote D Azur -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Ranta, Lastenhoito, Kalastus, Squash, Uima-allas, Puhelin, Tennis, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (lähellä), Casino (22.0 mailia), Harjoitusvälineet (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (2.0 mailia) (Lähistöllä),
Lentokenttä
Louis Botha / Durban - (81 mailia - 130 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

La Cote D Azur -osakkeen ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra La Cote D Azur ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten miksi et yritä vuokrata ensin ennen pitkäaikaista sijoitusta La Cote D Azurilla? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti La Cote D Azurissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus La Cote D Azurin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia La Cote D Azur -yrityksen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia La Cote D Azur -sovelluksen käyttö voi olla turvallinen tietäessä, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.