Kuva La Bora
Kuva La Bora
Kuva La Bora
Kuva La Bora
Kuva La Bora

Osoite: Avenida San Martin Esquina Ramayon, San Martin de Los Andes, NQEN, 8370, Argentiina
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrata La Bora? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa La Bora kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

La Bora Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Takka, Pesula, Ravintola, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Casino (1.0 mailia), Maastohiihto (7.0 mailia), Laskettelu (7.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (12.0 mailia), Järvi (Läheiset) Hiihtokoulu (7.0 mailia), Vesihiihto (Läheiset), Surffaus (Läheiset),
Lentokenttä
Chapelco - (9 mailia - 14 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti La Boran kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten La Bora, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa La Bora ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit La Boraan, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin La Borassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus La Boran kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewin ja satelliittitelevisioon kanavien yläosassa sekä verkkomainonnalla pyrkimyksissään myydä osa-aikaisuutta La Boran kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia La Boran käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiinsä hallinnoimaan luottamustiliin talletettuihin rahoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.