Kuva Kruger Park Lodge
Kuva Kruger Park Lodge
Kuva Kruger Park Lodge
Kuva Kruger Park Lodge
Kuva Kruger Park Lodge

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Kruger Park Lodge? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Upea safari-loma Kruger Park Lodgeissa on juuri sitä, mitä tarvitset hetkiin, kun tunnet, että nopeatempoisessa kaupunkisi elämässäsi on koko olemuksesi. Anna tämä hyväpalkkainen kiinteistö rauhalliseksi retkeilijäksi ja sen luonnon kauneus on varmasti asettanut sinut takaisin järjestyksessä. Lumoava ja täysin rauhoittava majoituspaikka sijaitsee Sabie-joella Hazyviewissa, Etelä-Afrikassa, vain kymmenen minuutin päässä Krugerin kansallispuistosta. Sydämessä on hyväpalkkainen 9-reikäinen Gary Playerin suunniteltu golfkenttä, jossa on äärettömän vihreän meri, joka kannustaa sinua hidastamaan.

Samaan aikaan valinta yli kahdeksankymmentä näyttäviä osa-aikaisen yksiköt toimivat sinun vetäytymiseesi. Moderni, tilava ja itsepalveluperiaatteella varustettu hotelli kukoistaa kukoistavat mahonkipuut ja ympäröi alkuperäiskansojen puutarhat. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät vaalivat näitä mökejä, joissa takat katot, tiili ulkotilojen ja puiset kalusteet. Niissä on mukavuudet, kuten ilmastointi, Wi-Fi, satelliitti-tv, täydellinen keittiö ja grillausmahdollisuus. Päivitetyssä majoituksessa on terasseja, joista on panoraamanäkymät. Myös äärettömät mahdollisuudet rauhalliseen kävelyyn odottavat sinua sekä hiljaisia ​​tilaisuuksia lintu- ja virtahepo-katseluun. Kruger Park Lodgeissa on myös ravintola, ajomatka, kolme uima-allasta ja neljä tenniskenttää nauttimiseen ja mukavuuteen.

Kruger Park Lodge Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Matto (joissakin yksiköissä), Takka - yksikkö (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lastenhoito, Kalastus, Golf, Pesula, Ravintola, Uima-allas, Puhelin, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (6.0 miles), Lääkäripalvelut (lähistöllä),
Lentokenttä
Nelspruit - (37 mailia - 59 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, keskiviikko

Ostaminen Kruger Park Lodge aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Kruger Park Lodge ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Kruger Park Lodgein kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Kruger Park Lodgeissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Kruger Park Lodge -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Kruger Park Lodgein kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Kruger Park Lodge voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.