Kuva Kowie River Chalets
Kuva Kowie River Chalets
Kuva Kowie River Chalets
Kuva Kowie River Chalets
Kuva Kowie River Chalets

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Kowie River Chaletsissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Kowie-joen mökit kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kowie River Chalets Tilat

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi),
Lomakeskus
Pesula, Sauna, Spa, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Kasino (17.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (1.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (7.0 mailia) Lähistöllä), Squash (lähellä), Puhelin (lähietäisyydessä), Tennis (2.0 mailia), Vesihiihto (lähietäisyydet), Tuulen surffaus (lähietäisyydet)
Lentokenttä
Port Elizabeth - (50 mailia - 80 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotoa kotoa kokemuksesta Kowie River Chaletsissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Kowie River Chalets, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Kowie River Chalets ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Kowie River Chaletsin kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Kowie River Chaletsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Kowie River Chalets -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Kowie River Chaletsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Kowie River Chaletsia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.