Kuva Korora Bay Village
Kuva Korora Bay Village
Kuva Korora Bay Village
Kuva Korora Bay Village
Kuva Korora Bay Village

Osoite: 64 James Small Drive, Coffs Harbour, NSW 2450, Australia,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.kororabayvillage.com/

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Korora Bay Villagessa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Keskeinen sijainti, ihastuttava valkoinen hiekkaranta ja upea sahrami-auringonlasku muodostavat Korora Bay Villagein runsaat tarjoukset lomailijoille Coffs Harbourissa, Australiassa. Tämä boutique-lomakeskus on vain viiden minuutin ajomatkan päässä Diggersin rannalta ja Big Bananalta. Dolphin Marine Magic ja Coffs Harbourin keskusta ovat myös 10 minuutin päässä.

Sisällä moderneissa majoitustiloissa on terassit, joissa on turvavalaistus, joka antaa runsaasti ilmaa osa-aikaisen yksiköt nukkuvat neljä ja kuusi henkilöä mukavasti. Kaikkien yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistojen yhteiset mukavuudet ovat ilmastointi ja tuuletin, Wi-Fi, taulu-tv, oleskelutila, jossa on vuodesohva, täydellinen keittiö, silitys ja pesulapalvelut sekä kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaajalla.

Lush vehreys mutkittelee lomakeskuksessa ja sen ympäristössä. Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät rakastavat sen luomaa virkistävää tunnelmaa. Tätä parantaa edelleen suuri aurinkolämmitetty ulkouima-allas, jossa on poreallas, sekä lasten kahluuallas ja BBQ-alue. Muita palveluja, joita voit nauttia paikan päällä, ovat kahvila, tenniskenttä, pelihuone, kirjasto ja hieronta- ja kauneushoitoja. Tarjolla on myös kalastusvarusteiden, boogie-levyt ja piknik-sarjat. Pysäköinti on ilmaista myös Korora Bay Villagessa, ja siihen mahtuu asuntovaunuja ja perävaunuja.

Korora Bay Village Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Lasten allas, Pelihuone, Pysäköinti, Pesula, Uima-allas, Tennis, Poreallas / poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (3.0 mailia), Ravintola (3.0 mailia), Sukellus (1.0 mailia), Ostosalue (6.0 miles), Vesi \ t Hiihto (3.0 mailia),
Lentokenttä
Coffs Harbour - (11 mailia - 17 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Ostaminen Korora Bay Village aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Korora Bay Village ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Korora Bay Villagessa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Korora Bay Villagessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Korora Bay Village -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita Korora Bay Villagessa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Kororan kylän käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.