Kuva Kona Billfisher
Kuva Kona Billfisher
Kuva Kona Billfisher
Kuva Kona Billfisher
Kuva Kona Billfisher

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asunto Kona Billfisher? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Kona Billfisher kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kona Billfisherin tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Pesula, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (10.0 miles), Ranta (1.0 mailia), Veneily (lähistöllä), Harjoituslaitteet (2.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (6.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Terveysklubi ( 2.0 miles), Ratsastus (5.0 mailia), Live-viihde (lähistöllä), Terveydenhoitopalvelut (10.0 miles), Leikkikenttäalue (1.0 miles), Racquetball (2.0 miles), Ravintola (lähistöllä), Ostosalue (lähistöllä), Tennis ( Lähistöllä),
Lentokenttä
Keahole-Kona International - (10 mailia - 16 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai, lauantai, sunnuntai, maanantai

Nauti kodin kokemuksesta Kona Billfisherissä

Kun ostat aikaosuuksia Kona Billfisherin kaltaisissa kohteissa, saat taatusti vuosittain pois. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Kona Billfisher ennen ostamista

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Kona Billfisherin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Kona Billfisherin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Kona Billfisher -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Kona Billfisherin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Kona Billfisherin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.