Kuva timeshare Jerusalem Paradise
Kuva timeshare Jerusalem Paradise
Kuva timeshare Jerusalem Paradise
Kuva timeshare Jerusalem Paradise
Kuva timeshare Jerusalem Paradise

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Knesset Tower Hotel? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Kohde-aika Jerusalemin paratiisissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kohdeosuus Jerusalemin paratiisissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Kuntosali, Terveyskeskus, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Sauna, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (37.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Järvi (28.0 mailia), Live-viihde (lähistöllä), Tennis (lähistöllä)
Lentokenttä
Ben Gurion - (28 mailia - 45 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Jerusalem Paradise -hankkeessa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Jerusalem Paradise -hankkeen aikaosuudessa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Timeshare Jerusalemissa Paradise ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Timeshare Jerusalem Paradise, miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti aikahintaan Jerusalemin paratiisissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus aikaosuuksien myymisestä Jerusalem Paradise -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään osa-aikaista käyttöoikeutta Jerusalem Paradise -hankkeen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä aikaosuuksia Jerusalemissa Paratiisi voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin, FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.