Kuva KL Plaza Suites
Kuva KL Plaza Suites
Kuva KL Plaza Suites
Kuva KL Plaza Suites
Kuva KL Plaza Suites

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.berjayavacation.com.my

Oletko kiinnostunut KL Plaza Suitesin myynnistä ja vuokrauksesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa KL Plaza Suites kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

KL Plaza Suites Tilat

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), matto (joissakin yksiköissä), keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / täysi), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Kuntosali, Ruokakauppa, Leikkikenttä, Sauna, Ostosalue, Squash, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Golf (15.0 mailia), Ratsastus (30.0 mailia), Pesula (lähistöllä), Live-viihde (Läheiset), Lääketieteellinen laitteisto (lähistöllä), Ravintola (Läheiset), Tennis (15.0 mailia)
Lentokenttä
Kuala Lumpur International - (40 mailia - 64 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodikasta kokemuksesta KL Plaza Suitesissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten KL Plaza Suites, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra KL Plaza Suites ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin KL Plaza Suitesille, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

KL Plaza Suitesin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus KL Plaza Suites -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia KL Plaza Suitesin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia KL Plaza Suitesin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.