Kuva King s Creek Plantation
Kuva King s Creek Plantation
Kuva King s Creek Plantation
Kuva King s Creek Plantation
Kuva King s Creek Plantation

Osoite: 191 Cottage Cove Lane, Williamsburg, VA, 23185, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.kingscreekplantation.com

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrata King s Creek Plantation? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa King's Creek Plantation kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

King s Creek Plantation Tilat

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (osa) yksikköä),
Lomakeskus
Lasten leikkipaikka, sauna, uima-allas (sisä- / ulkotiloissa), puhelin, tennis, poreallas, uima-allas, kuntosali,
Lähellä olevat palvelut
(3.0 mailia), Kalastus (52.0 mailia), Golf (3.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (5.0 mailia), Kampaamo (3.0 mailia), Järvi (2.0 mailia) (2.0 mailia), ravintola (5.0 mailia), ostoskeskus (2.0 mailia), kylpylä (3.0 mailia), pesula (4.0 mailia)
Lentokenttä
Newport News / Williamsburg - (30 mailia - 48 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti kotikokemuksesta King s Creek Plantationissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten King s Creek Plantation, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa King's Creek Plantation ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointi King s Creek Plantation miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin King s Creek Plantationissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus King s Creek Plantation -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta King s Creek Plantationin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä King s Creek Plantation voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin rahoja talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.