Kuva Kihei Akahi
Kuva Kihei Akahi
Kuva Kihei Akahi
Kuva Kihei Akahi
Kuva Kihei Akahi

Osoite: 2531 S. Kihei Road, Kihei, Maui, HI, 96753, USA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinteistöjä myytävänä ja vuokralle Kihei Akahi? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Kihei Akahi kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kihei Akahi Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Pesula, Hissi, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(1.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (lähietäisyydessä) 2.0 mailia), Live-viihde (lähistöllä), Lääkäripalvelut (1.0 mailia), Leikkipaikka (lähistöllä), Ravintola (Läheiset), Laitesukellus (lähietäisyydet), Ostoskeskus (lähietäisyydellä), Vesihiihto ),
Lentokenttä
Kahului - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta Kihei Akahissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Kihei Akahi, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Kihei Akahi ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Kihei Akahin kanssa miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Kihei Akahi

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Kihei Akahi -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Kihei Akahin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Kihei Akahin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä rahasuorituksissa, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.