Kuva yrityksestä Keraton Jimbaran Resort
Kuva yrityksestä Keraton Jimbaran Resort
Kuva yrityksestä Keraton Jimbaran Resort
Kuva yrityksestä Keraton Jimbaran Resort
Kuva yrityksestä Keraton Jimbaran Resort

Osoite: Jalan Mrajapati Jimbaran, Jimbaran
Bali, 80362, INDONESIA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Keraton Jimbaran Resortissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Keraton Jimbaran Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Keraton Jimbaran Resort -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autonvuokraus, Ranta, Kokoustilat, Kalastus, Pesula, Lääketieteelliset tilat, Leikkikenttäalue, Ravintola, Snackbaari, Spa, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Golf (4.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (Läheiset), Sukellus (4.0 mailia), Ostoskeskus (Läheiset), Vesihiihto (4.0 mailia), Tuuli Surffaus (4.0 mailia)
Lentokenttä
Ngurah Rai International - (3 mailia - 4 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotona kotoa kokemuksesta Keraton Jimbaran Resortissa

Kun ostat lomaosakkeita kiinteistöissä, kuten Keraton Jimbaran Resort, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Keraton Jimbaran Resort ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Keraton Jimbaran Resortin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Keraton Jimbaran Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Keraton Jimbaran Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Keraton Jimbaran Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Keraton Jimbaran Resortin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.