Kuva Karminan palatsista
Kuva Karminan palatsista
Kuva Karminan palatsista
Kuva Karminan palatsista
Kuva Karminan palatsista

Osoite: Avenida Vista Hermosa Numero 13, Peninsula de Santiago, Manzanillo, Colima 28200, Meksiko
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.barcelo.com

Oletko kiinnostunut Karminan palatsissa myytävistä ja vuokraavista kohteista? Soita myyntitiimiimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Karminan palatsi

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Veneily (varuste), Lastenhoito, Lastenallas, Kokouspalvelut, Kuntosali, Pelihuone, Golf (varusteet), Päivittäistavarakauppa, Kampaaja, Kuntokeskus, Pesula, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Sauna, Ostoskeskus, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort, Kalastus (lähistöllä), pakollinen all-inclusive-maksu on pakollinen ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakohteet, lomakohteen palvelut, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Manzanillo International - (19 mailia - 30 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai 15: 00

Ostaminen Karmina Palacen aikaosuudesta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Karminan palatsi ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Karminan palatsiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Karminan palatsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Karmina Palacen kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita Karminan palatsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Karminan palatsin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.