Kuva Karma Royal Monterio
Kuva Karma Royal Monterio
Kuva Karma Royal Monterio
Kuva Karma Royal Monterio
Kuva Karma Royal Monterio

Osoite: Arpora-Baga-tie, Arpora,
Bardez, Goa 403 518, Intia
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.royalresorts.com.au

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Karma Royal Monteriossa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Karma Royal Monterio on kaunis muistutus siitä, kuinka rikas ja rehevä elämä voi olla, jos vain yksi päättää omaksua sen kokonaan. Varten osa-aikaisen Omistaja, joka haluaa täydellisen maun Goa, Intia, ei ole parempaa paikkaa olla. Tämä rinteessä sijaitseva hotelli on muutaman minuutin päässä rinteiden räjähdyksistä läheisillä rannoilla, jotka ovat täynnä vilkkaita baareja ja mielenkiintoisia yömarkkinoita. Juhlia koko yö. Uita, kunnes käsivarsi antaa. Mennä purjehtimaan. Upeat kokemukset eivät jää tyytymättömiin tänne - ei pelkästään alueen nähtävyyksiin vaan myös itse keinona.

Matkailu ja vapaa-aika Aikaosuudet välittäjät ilahduttavat tilat paikan päällä. Upeat monissa altaissa, joissa on roiske-allas, suihkulähde, poreallas ja viidakko. Sukella sielunmukaan valikkoon kylpylässä. Pelialue, kuntosali, lähikauppa ja retkipalvelu ovat myös saatavilla.

Karma MonteRion ilmastoiduissa huoneistoissa on myös viehättävä kokemus. Jokainen studiosta ja yksi- ja kahden makuuhuoneen yksiköistä on suuri, värikäs ja mukava; Ihanteellinen pariskunnille, perheille ja ystäville, jotka soittavat kotiin. Kaikissa huoneissa on nykyaikainen sisustus, johon kuuluu joko parivuode tai 2 erillistä vuodetta, oma kylpyhuone, taulu-tv, vedenkeitin, leivänpaahdin, Wi-Fi ja oma parveke.

Karma Royal Monterion tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (joissakin yksiköissä), matto (joissakin yksiköissä), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lastenhoitaja, lastenallas, kuntosali, pelihuone, ruokakauppa, pesula, elävää viihdettä, leikkipaikka, ravintola, snackbaari, uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat veneet, Lääkäripalvelut (lähistöllä), Vesihiihto (6.0 mailia),
Lentokenttä
Dabolim - (28 mailia - 45 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Ostaminen Karma Royal Monterio aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Osta Karma Royal Monterio ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Karma Royal Monterion kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Karma Royal Monterioon

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Karma Royal Monterion kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta Karma Royal Monterion kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Käyttämällä Karma Royal Monterioa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.