Kuva Island Residence Club Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sandsissa
Kuva Island Residence Club Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sandsissa
Kuva Island Residence Club Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sandsissa
Kuva Island Residence Club Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sandsissa
Kuva Island Residence Club Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sandsissa

Osoite: Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands, Golden Bay, L / O Mellieha, MLH 02, Malta
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.radissonblu.com/en/goldensandsresort-malta

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Island Residence Clubissa Radisson Blu Resort & Spassa, Maltan kultahietikolla


Tämä kallionlinnan paratiisi lupaa unohtumattoman kokemuksen. Island Residence Club Golden Sands on todellinen helmi Melliehan pääkaupunkiseudulla - vain lyhyen ajomatkan päässä St. Paulin lahdelle ja Bugibballe sekä lauttasatamaan, joka yhdistyy Maltan Sisar Gozon saari. lomaosakkeen Tämä lomakeskus tarjoaa loputtoman viihdettä, ja löydät aina jotain pitämään sinut kiireisenä. Jos haluat ostaa talvivaaran, käytä lämmitettyä sisäuima-allasta. Jos kesäisin aurinko on saanut sydämesi päällä, voit ottaa rauhallisen uimaan ulkouima-altaaseen. Päivän jälkeen sukellusta, tennistä tai veneilyä voit hemmotella itseäsi jo jonkin aikaa kylpylässä tai porealtaassa ennen kuin lähdet ravintoloihin päivälliselle ja elävää iltaohjelmaa.

Lomakeskuksessa on myös kasino niille, jotka etsivät hieman säröä, ja foodies, siellä on useita ravintoloita, joissa on erilaisia ​​ruokia ja makuja jokaiseen makuun - kokit voivat jopa mukautetun luoda ruokia kaikille, jotka voivat olla erityisiä ruokavalion vaatimuksia . Matkailu ja vapaa-aika Ovat innoissaan tarjota osa-aikaisen Jälleenmyyntiin Island Residence Club Golden Sandsissa, jossa on runsaasti nykyaikaisia ​​hyödykkeitä usein huomaamattomassa paikassa.

Island Residence Clubin ostaminen Radisson Blu Resort & Spaissa, Maltalla Golden Sandsin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Island Residence Club Radisson Blu Resort & Spaissa, Malta Golden Sands ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Island Residence Clubin kanssa Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sandsissa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Island Residence Clubissa, Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Island Residence Clubin myymisestä Radisson Blu Resort & Spassa, Maltan Kultahietikko. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Island Residence Clubin kanssa Radisson Blu Resort & Spaissa, Malta Golden Sandsissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Maltan Golden Sands -lomakeskuksen avulla Island Residence Club -hotellin voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.