Kuva Hotelli Chale Ponta das Canas
Kuva Hotelli Chale Ponta das Canas
Kuva Hotelli Chale Ponta das Canas
Kuva Hotelli Chale Ponta das Canas
Kuva Hotelli Chale Ponta das Canas

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.chalepontadascanas.com.br

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Hotel Chale Ponta das Canas? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Hotelli Chale Ponta das Canas kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Hotelli Chale Ponta das Canas Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Pelihuone, Pesula, Leikkikenttä, Uima-allas, Puhelin, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Kalastus (lähistöllä), Kampaaja (21.0 mailia), Live-viihde (4.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (4.0 mailia), Laitesukellus (lähietäisyydellä)
Lentokenttä
Florianopolis International - (25 mailia - 40 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kodikasta kokemuksesta Hotel Chale Ponta das Canasissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Hotel Chale Ponta das Canas, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Hotel Chale Ponta das Canas ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Hotel Chale Ponta das Canasin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Hotel Chale Ponta das Canasissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hotel Chale Ponta das Canas -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä online-mainontaa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Hotel Chale Ponta das Canasin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Hotel Chale Ponta das Canas -hotellin avulla voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.