Kuva yrityksestä Hotel Cala Di Luna
Kuva yrityksestä Hotel Cala Di Luna
Kuva yrityksestä Hotel Cala Di Luna
Kuva yrityksestä Hotel Cala Di Luna
Kuva yrityksestä Hotel Cala Di Luna

Osoite: Via Lungomare Pontino, Km. 29.600
Sabaudia, (LT), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.hotelaragosta.com

Oletko kiinnostunut Hotel Cala Di Lunan myynnistä ja vuokrauksesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Hotelli Cala Di Luna kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Hotelli Cala Di Luna Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autonvuokraus, Ranta, Veneily, Kalastus, Pysäköintialue, Järvi, Pesula, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Tennis, Poreallas / poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Golf (19.0 miles), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Ratsastus (lähistöllä), Terveyspalvelut (lähistöllä), Ostosalue (lähistöllä),
Lentokenttä
Roma Fiumicino - (62 kilometriä - 99 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Cala Di Luna -hotellissa voit nauttia kodin kokemuksesta

Kun ostat aikaosakkeita Hotel Cala Di Lunan kaltaisissa kohteissa, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata hotelli Cala Di Luna ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Hotel Cala Di Lunan kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Hotel Cala Di Lunan myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hotel Cala Di Luna -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Hotel Cala Di Lunan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Hotel Cala Di Lunan käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.