Kuva Hotelli Almirante Cartagena Estelar
Kuva Hotelli Almirante Cartagena Estelar
Kuva Hotelli Almirante Cartagena Estelar
Kuva Hotelli Almirante Cartagena Estelar
Kuva Hotelli Almirante Cartagena Estelar

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Hotel Almirante Cartagena Estelar? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Hotelli Almirante Cartagena Estelar kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Hotel Almirante Cartagena Estelar Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Kuntosali, Kuntosali, Kuntosali, Kuntosali, Pelihuone, Pesula (varuste), Hissi, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Veneily (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (11.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydellä), Laitesukellus (lähietäisyydet), Ostoskeskus (lähistöllä), Tennis (1.0 mailia ), Vesihiihto (lähistöllä), Tuulen surffaus (Läheiset),
Lentokenttä
Rafael Nunez International - (3 mailia - 4 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodikasta kokemuksesta Hotel Almirante Cartagena Estelarissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Hotel Almirante Cartagena Estelar, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Hotel Almirante Cartagena Estelar ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Hotel Almirante Cartagena Estelarin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Hotel Almirante Cartagena Estelarissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hotel Almirante Cartagena Estelarin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevision yläkanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta Hotel Almirante Cartagenan Estelarin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Hotel Almirante Cartagena Estelar -hotellin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.