Kuva Holiday Club Yllas 2
Kuva Holiday Club Yllas 2
Kuva Holiday Club Yllas 2
Kuva Holiday Club Yllas 2
Kuva Holiday Club Yllas 2

Osoite: Akasentie 3, 95970, Akaslompolo, SUOMI,
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut Holiday Club Yllas 2in myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Holiday Club Yllas 2 kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Holiday Club Yllas 2 Tilat

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Takka (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Sauna (kaikki yksiköt), Takka
Lomakeskus
Murtomaahiihto
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (34.0 miles), Veneily (lähistöllä), Konferenssitilat (lähistöllä), Laskettelu (2.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Järvi (lähistöllä), Terveyspalvelut (34.0 kilometriä), ravintola (lähistöllä), hiihtokoulu (2.0 mailia), snackbaari (lähistöllä), puhelin (lähistöllä),
Lentokenttä
Kittila - 34 kilometriä / 54 km
Tarkista sisään / ulos
17:00

Nauti kotikokemuksesta kotona Holiday Club Yllas 2issa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Holiday Club Yllas 2, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Holiday Club Yllas 2 ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Holiday Club Yllas 2: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Holiday Club Yllas 2: ssä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Club Yllas 2 -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Holiday Club Yllas 2: n kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Holiday Club Yllas 2ia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.