Kuva Holiday Club Tampereen Kylpyla
Kuva Holiday Club Tampereen Kylpyla
Kuva Holiday Club Tampereen Kylpyla
Kuva Holiday Club Tampereen Kylpyla
Kuva Holiday Club Tampereen Kylpyla

Osoite: Lapinniemenranta 12, Tampere, SUOMI
Lisätietoja: 01787 881111

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Holiday Club Tampereen Kylpylassa


Holiday Club Tampereen Kylpyla tarjoaa näkymät järvelle Nasijärvelle paeta normaalin arkipäivän elämästä. Monista huoneista on kaunis näköala osa-aikaisen keinona, joka antaa sinulle mahdollisuuden istua rauhallisesti ja siemaillen herkullista kuumaa suklaata - tai ehkä jotain hieman vahvempaa - kun katselet. Paikan päällä sijaitsevassa kylpylässä on uima-allas, joten voit lievittää lihaksia ja rentoutua ennen lähtöä nähdäksesi, mitä Tampereen Kylpyla on tarjonnut.

Suomi on vain lyhyen matkan päässä Yhdistyneestä kuningaskunnasta, mutta se on usein unohdettu lomailijoilta saarelta. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa tietynlaista yksityisyyttä ja ainutlaatuisuutta, jota et löydä suosituimmista lomakohteista. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat mahdollisuuden kokea mahtavat maisemat tässä maassa, toisin kuin mikään muu. Erityisesti Holiday Club Tampereen Kylpylla on siunattu upealla ympäristössä ja runsaasti mahdollisuuksia ulkoiluun, kuten retkeilyyn ja melontaan.

Ravintolavaihtoehdot ovat myös erinomaiset, ja niissä on tarjolla erilaisia ​​ruokalajeja ja ihana klassinen pizza-ravintola. Jos haluat viihtyä huoneesi mukavasti, on aina huonepalvelu, joka on lomalla, on loistava ylellinen mielestämme ansaitsisit.

Holiday Club Tampereen Kylpyla Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Matto (joissakin yksiköissä), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Takka - Yksikkö (joissakin yksiköissä), Keittiö (joissakin yksiköissä, Ei mitään / , Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä),
Lomakeskus
(Lasten), Uima-allas (sisätiloissa), Poreallas, Poreallas, Hieronta, Lasten leikkikenttä, Ravintola, Sauna,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (1.0 mailia), Ranta (Läheiset), Veneily (Läheiset), Maastohiihto (Läheiset), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (Läheiset), Kampaaja (Läheiset), Ratsastus (1.0 mailia) Viihde (2.0 mailia), Ostoskeskus (1.0 mailia), Squash (Läheiset), Tennis (Läheiset),
Lentokenttä
Tampere - (10 mailia - 16 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina

Ostaminen Holiday Club Tampereen Kylpylän aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Holiday Club Tampereen Kylpyla ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Holiday Club Tampereen Kylpylalla, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Holiday Club Tampereen Kylpylla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Club Tampereen Kylpylan kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Holiday Club Tampereen Kylpylla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Holiday Club Tampereen Kylpyla voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.