Kuva Holiday Club Playa Amadores
Kuva Holiday Club Playa Amadores
Kuva Holiday Club Playa Amadores
Kuva Holiday Club Playa Amadores
Kuva Holiday Club Playa Amadores

Osoite: Playa Amadores, Puerto Rico
Mogan, KANARIAN SAARET, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.puertocalmagroup.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Holiday Club Playa Amadoresissa


Playa Amadores Beach Club, joka sijaitsee ympärivuotisessa auringon alueella Etelä Gran Canaria, Tarjoaa täydellisen rentoutumisen. Tämä innovatiivinen, ylellinen huippuluokan rantaravintola perustettiin erityisesti rentoutumiseen ja VIP-palveluun mielessä ja jos etsit osa-aikaisen Omistus on yksinkertainen ranta getaway keidas rauhallisuuden sitten Travel & Leisure -ryhmä uskoo, että tämä on keino sinulle.

Ranta on tärkein toiminnan keskus ja asetus on fantastinen - joka ilta voit nauttia upeista auringonlaskuista yli valtameren, kun otetaan huomioon Tenerife ja Mount Teide. Rentoutuminen vain ei parane, tilavasta huoneistasi, jossa on oma uima-allas tai poreallas parvekkeella, balilaisten aurinkotuoleja, VIP-oleskelutilaa ja kaunista suolavesialtaat. Vietät aikaasi rentoutumasta Playa Amadores Beach Clubin rauhallisessa ympäristössä, joka on vilkas rauhallisuus - epätavallinen ja arvokas Espanja - ja kokeile rauhoittavaa lounge-musiikkia ääneen vetäytyäsi, vain lyhyen kävelymatkan päässä Puerto Ricosta jännittävään saaren yöelämään. Pure star -asetus ja -palvelu ovat tämän pelin nimi osa-aikaisen keinona.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
punainen 1-52 Koko vuosi

Holiday Club Playa Amadores Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenallas, Kalastus, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Vesihiihto, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Kylpylä (lähietäisyydet), Kylpylä (lähialueet), Kylpylä (lähialueet), Kylpylä (lähialueet), Kylpylä
Lentokenttä
Las Palmas - (32 mailia - 51 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai, maanantai, keskiviikko

Ostaa Holiday Club Playa Amadoresin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Holiday Club Playa Amadores ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Holiday Club Playa Amadoresin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Holiday Club Playa Amadoresissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Club Playa Amadores -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Holiday Club Playa Amadoresin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Holiday Club Playa Amadoresia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.