Kuva yrityksestä Hilton Grand Vacation Club
Kuva yrityksestä Hilton Grand Vacation Club
Kuva yrityksestä Hilton Grand Vacation Club
Kuva yrityksestä Hilton Grand Vacation Club
Kuva yrityksestä Hilton Grand Vacation Club

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.hiltongrandvacations.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Hilton Grand Vacations Clubissa


Matkailu ja vapaa-aika ovat ylpeitä voidakseen tarjota mahdollisuuden ostaa Hilton Grand Vacation Points -pisteitä.

Hilton Vacation Points -pisteet ovat vuosittain kohdennettava pistepohjainen varausjärjestelmä, joka on sidottu asumiskohteeseen. Tästä huolimatta omistajat voivat saada heidän osa-aikaisen aikavälein vaihdetaan sidoksissa olevien Hilton-lomakohteiden kanssa esimerkiksi Orlandossa, Las Vegasissa, Havaijilla, New Yorkissa ja Miami Beachissä Yhdysvalloissa tai muissa maissa, kuten Italiassa, Portugalissa, Thaimaassa, Balilla, Skotlannissa, Meksikossa ja Kanadassa. Vielä enemmän joustavuutta on tarjolla kumppanuuden ansiosta vaihtoyhtiöiden, kuten RCI:n, kanssa. Tämä antaa omistajille pääsyn yli 4,000 XNUMX sidosyritykseen osa-aikaisen resorts lähes 100 maissa.

Hilton-kokoelman lomakeskukset tarjoavat tilavia osakehuoneistoja, joissa on laaja valikoima mukavuuksia ja korkealaatuista palvelua, jonka odotat. Hilton Grand Vacation Points -järjestelmä tarjoaa korkeatasoisen joustavuuden, kun klubipisteillä toimii valuutta, jonka avulla jäsenet pääsevät klubin jäsenyyden oikeuksiin, jotka määräytyvät missä ja milloin he omistavat, sekä mahdollisuudesta saada Bonuspisteitä.

Bonuspisteet antavat jäsenille mahdollisuuden ostaa loma-omistusosuuksia ja käyttää niitä muiden affiliate-ohjelmien, kuten tavaroiden, lahjakorttien tai jopa ylläpitomaksujen kanssa. Vaihtoehtoisesti bonuspisteitä voidaan käyttää hotellivaraukseen tai RCI: n vaihtopaikkoihin.

Hilton Grand Vacation Clubin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Hilton Grand Vacation Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Hilton Grand Vacation Clubiin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Hilton Grand Vacation Clubissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hilton Grand Vacation Club -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta yrityksissä myydä aikaosuuksia Hilton Grand Vacation Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Hilton Grand Vacation Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.