Kuva Heritage Marbella Beach Resort
Kuva Heritage Marbella Beach Resort
Kuva Heritage Marbella Beach Resort
Kuva Heritage Marbella Beach Resort
Kuva Heritage Marbella Beach Resort

Osoite: Heritage Marbella Beach Resort, Urbanización Marbesa, Av. Cuesta Correa, s / n, 29604 Marbella, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.heritageresorts.com

Haluatko myydä ja vuokrata kiinteistöjä Heritage Marbella Beach Resortissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Marbella Beach Resort, a osa-aikaisen lähellä merta kilometriä kultaisia ​​hiekkarantoja, sijaitsee Marbellassa, Espanja. Näissä täysin kalustetuissa huoneistoissa on kaikki mitä tarvitset, jotta voit nauttia täysin itsepalvelulomastasi, mukaan lukien kaikki modernit mukavuudet ja tarpeeksi ruokailuvälineet ja astiat, jotta voit järjestää oman illallisen koko perheelle - tai ystäville, jotka tapaat lomakeskuksessa! Upea kesän aurinko paistaa kalustetulle parvekkeellesi tai terassillesi, ja jos tarvitset iltapäivän siestaa, voit tehdä sen mukavasti ilmastoidussa huoneistossa, jossa on poreamme. Lämmitys on käytettävissä myös, jos matkustat talvikuukausina ja löydät yöt hieman viileämmäksi kuin haluat.

Vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta ja merestä, sinun ei tarvitse mennä kauas löytää auringonpaiste. Lomakeskus sijaitsee myös kuuluisan Le Papillon -ravintolan ja -klubin vieressä, aivan rannan tuntumassa. Uima-allas on myös suuri ja yleensä hyvin rauhallinen. Klubitalo tarjoaa concierge-palveluja, kuten retkiä ja paikallisia tietoja, ja siellä on myös baari ja ravintola paikan päällä ateriat ja virvokkeet. Ihanteellisella paikalla osa-aikaisen fantastisilla hinnoilla, Matkailu ja vapaa-aika suosittelee harkitsemaan Marbella Beach Resortia.

Heritage Marbella Beach Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi) Ilmastointi (kaikki yksiköt) Astianpesukone (kaikki yksiköt) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta-allas Lasten allas Hissi Autovuokraamo
Lähellä olevat palvelut
Vesihiihto (1.0 mailia) Purjelautailu (1.0 mailia) Sukeltaminen (1.0 mailia) Veneily (1.0 mailia) Golf (2.0 mailia) Tennis (lähellä) Harjoitusväline (lähistöllä) Sauna (lähistöllä) Poreallas / poreallas (lähistöllä) Kasino (12.0 km) ) Puhelin (lähistöllä) Ruokakauppa (lähellä) Lääketieteellinen palvelu (3.0 km) Ravintola (lähistöllä)
Lentokenttä
Malaga
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Heritage Marbella Beach Resort aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Heritage Marbella Beach Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Heritage Marbella Beach Resort, miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Heritage Marbella Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Heritage Marbella Beach Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä online-mainontaa myytäessä aikaosuuksia Heritage Marbella Beach Resortilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Heritage Marbella Beach Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.