Kuva Heavenly Collection Golden Sands Resort & Spa
Kuva Heavenly Collection Golden Sands Resort & Spa
Kuva Heavenly Collection Golden Sands Resort & Spa
Kuva Heavenly Collection Golden Sands Resort & Spa
Kuva Heavenly Collection Golden Sands Resort & Spa

Osoite: Golden Bay, L / O Mellieha, MLH 5510, Malta
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.azure.com.mt

Kiinnostaako Heavenly Collection Golden Sands Resort & Spa myytävänä ja vuokrataan kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Heavenly Collection Golden Sands Resort & Spa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Heavenly Collection Golden Sands Resort & Spa Tilat

Yksikkötyöt
Aqua Plasma-televisio kylpyhuoneessa, suuri kalustettu terassi BBQ, plasma-tv, satelliittitelevisio, DVD-soitin, Bose äänijärjestelmä ja kotiteatteri, oma ulkoporeallas (vain 4 makuuhuone), täysin varustettu keittiö, jossa integroitu cappuccino maker, keskitetty ilmasto ja valaistus valvonta, suihkukaapit, joissa on runko-ovet, sähköiset kattoikkunat, runsaat vuodevaatteet, jotka on erityisesti suunniteltu mukavasti.
Lomakeskus
Lastenhoitopalvelu, Baari / Cocktail Lounge, Ranta, Autonvuokraus, Klubitalo, Päivähoito, Viihde - Elävä, Harjoituskoti - Varustettu, Päivittäistavarakauppa, Pesulapalvelu, Racquetball, Ravintola, Sauna tai höyrysauna, Uima-allas - Ulkotilat , Tennis, poreallas kylpylä tai poreallas
Lähellä olevat palvelut
Vene Marina / Launching, Kasino Uhkapeli, Kalastus, Ratsastus, Purjehdus / Vuokrattavana, Sukellus, Vesihiihto
Lentokenttä
Luqa / MLA 12 Miles / 19 KM
Tarkista sisään / ulos
Tiistai, perjantai

Nauti kotoa kokemuksesta Heavenly Collection Golden Sands Resort & Spa -hotellissa

Kun ostat aikaosuuksia kohteissa kuten Heavenly Collection Golden Sands Resort & Spa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Heavenly Collection Golden Sands Resort & Spa ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Heavenly Collection Golden Sands Resort & Spa: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Heavenly Collection Golden Sands Resort & Spa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Heavenly Collection Golden Sands Resort & Spa -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Heavenly Collection Golden Sands Resort & Spa -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Heavenly Collection Golden Sands Resort & Spa -palvelua voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin summiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.