Kuva yrityksestä Grand Seas By Exploria Resorts
Kuva yrityksestä Grand Seas By Exploria Resorts
Kuva yrityksestä Grand Seas By Exploria Resorts
Kuva yrityksestä Grand Seas By Exploria Resorts
Kuva yrityksestä Grand Seas By Exploria Resorts

Osoite: 2424 N. Atlantic Avenue, Daytona Beach, 321183245,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.grandseas.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Grand Seas By Exploria Resortsissa


Sijaitsee suoraan rannalla, Grand Seas By Exploria Resorts on monia mukavuuksia, kuten ravintola, täyden palvelun terveyskylpylä, kaksi ulkouima-allasta ja yksi sisäuima-allas. Lasten leikkipaikka minigolfilla ja yksi pieni uima-allas lisäävät perheen hauskaa. Tämä osa-aikaisen Resort tarjoaa upeat näkymät, ja se on helpon ajomatkan päässä Orlandon tärkeimmistä nähtävyyksistä ja Kennedyn avaruuskeskuksesta.

Grand Seas By Exploria Resortsin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Grand Seas By Exploria Resorts ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Grand Seas By Exploria Resortsiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Grand Seas By Exploria Resortsissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Grand Seas By Exploria Resorts -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta yrityksissä myydä aikaosuuksia Grand Seas By Exploria Resortsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Grand Seas By Exploria Resortsin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.