Kuva Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta
Kuva Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta
Kuva Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta
Kuva Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta
Kuva Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta

Osoite: Fracc. Nautico Turistico, Nuevo Vallarta, Nayarit, 63735, Meksiko
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vidanta.com

Oletko kiinnostunut Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallartan myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Yksityinen keidas viiden tähden keinona. AAA: n himoiman Five Diamond -palkinnon vastaanottaja. Etuoikeutettu sijainti Sierra Madre -vuoren ja Tyynenmeren välillä. Tämä on osa-aikaisen Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta Meksikossa.

Matkailu ja vapaa-aika Aikaosakäytön välittäjät vain ihmettelevät kaikkia täällä tarjolla olevia. Tämä trooppinen rantaparatiisi on ylellisyyden eturintamassa. Paikan päällä olevat tilat näyttävät olevan loputtomia Jack Nicklausin suunnittelemalta golfkentältä ja huippuluokan boutique-ostospaikoista luksuskylpylöihin ja salonkeihin sekä kuntokeskuksiin. Kaikkien tilojen (puhumattakaan neljästä muusta lähistöllä sijaitsevasta lomahotellista) yhdistävät upeat puiset polut, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi olevan osa sykkivää lomailijoiden verkostoa.

Kaikkien edellä mainittujen lisäksi on yli kaksikymmentä maailmanluokan ravintoloita! Ja varmista, ettet unohda Aqua Parkia ja Lazy River - nämä ovat koko perheen toimintaa. Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta -hotellin jäsenenä pääset yksinoikeudella ylellisiin ylellisiin tasoihin, joita lomakohteessa on tarjolla: tilava majoitus, yksityiset terassit ja uima-altaat sekä monia tapahtumia ja aktiviteetteja. Hyödynnä kaikkea, ja tiedustele tänään tästä upeasta lomakohteesta!

Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus
Lomakeskus
Lastenhoitopalvelu, Baari / Cocktail Lounge, Ranta, Klubitalo, Päivähoito, Harjoituskeskus, Varustettu, Golf, Päivittäistavarakauppa, Järvi, Pesulapalvelu, Leikkikenttä, Ravintola, Uima-allas, Ulkotilat, Pyörätuoliystävällisyys, Poreallas Kylpylä
Lähellä olevat palvelut
Pyöräilyreitit, Venevarusteet / Launching, Kalastus, Ratsastus, Purjehdus / Vuokrattavana, Sukellus, Tennis, Vesihiihto
Lentokenttä
Puerto Vallarta / PVR 5 Miles / 8 KM
Tarkista sisään / ulos
Maanantai, perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostaminen Grand Luxxen Residence Club Nuevo Vallarta aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallartan kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallaralla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuudet Grand Luxxen Residence Club Nuevo Vallarta -nimellä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta -turnausta voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.